55 miljoner i jackpot på Hall of Gods

hall of gods jackpot
hall of gods jackpot

Nu har en lycklig vinnare tagit hem hela 55 miljoner kronor på jackpottspelet Hall of Gods. Jackpotten var uppe i över sex miljoner Euro men natten mellan den 9-10 juli så small det rejält för någon runt om i världen. Det är inte dock inte officiellt känt vem som vann jackpotten än.

Om Hall of Gods

Gillar du också filmer som ”Thor: The Dark World” och ”Thor: Ragnarök”? I så fall är spelet ”Hall of Gods” garanterat något för dig. Slotten från den svenska speltillverkaren NetEnt är välkänd bland alla som spelat onlinecasino och givetvis ett populärt val med tanke på hur många miljoner man kan vinna. Vill du veta lite mer om spelet innan du plockar fram spargrisen? Då är det bara att fortsätta läsa!

Översikt

Spelet Hall of Gods är en traditionell slot med 5 hjul och 3 rader. Slotten lanserades år 2010 och är fortfarande en storfavorit som fungerar utmärkt både på dator och mobila enheter. Som spelare kan du vinna både free spins och tre progressiva jackpottar. Spelets RTP ligger på 95.5 %.

Tema

Hall of Gods kretsar kring de fornnordiska gudarna Oden, Tor, Loki, Freya o.s.v. Här får vi se mytomspunna saker, t.ex. Tors hammare och gamla smycken som för tankarna till en annan värld.

Spelet är en vanlig slot där vi får se olika symboler hamna på hjulen, så egentligen kan man inte påstå att temat känns särskilt levande eller innovativt. Å andra sidan är grafiken väl gjord och symbolerna skapar en härlig vikinga-känsla.

Symboler

I spelet får vi möta bl.a. Tor ansikte mot ansikte, och särskilt glad verkar han inte vara. Även de andra gudarna visas som porträtt, så vi får inte se några maffiga utstyrslar eller krigsrustningar (lite synd, kan man ju tycka). Något som däremot är roligt är de stora gröna drakarna som simmar runt i havet – de får definitivt tummen upp!

Precis som andra slots bjuder även Hall of Gods på wilds (drakarna) och scatters (kråkor). Resterande symboler utgörs av följande:

 • Tor
 • Oden
 • Freja
 • Idun
 • Loki
 • Kista med frukt
 • Tors hammare
 • Annan hammare
 • Hammare som slår på en sköld (bonus)
 • Halsband
 • Ring

Musik

Musiken är ganska dramatisk och får oss att tänka på krig, vilket inte är helt fel i det här sammanhanget. Temat, symbolerna och musiken passar väl ihop med varandra, vilket gör att spelet känns välgjort och högkvalitativt.

Jackpottar

Varför är Hall of Gods en så populär slot? Det kan finnas flera anledningar till spelets framgångar, men en är utan tvekan de stora vinsterna man kan kamma hem. Som nämnts är samtliga progressiva jackpottar, vilket innebär att de blir allt större ju fler spelare som satsar pengar.

Den minsta jackpotten bjuder på upp till ungefär 8000 euro, medan den mellersta kan ge dig flera hundra tusen. Som om det inte vore nog kan Mega jackpotten utöka ditt sparkonto med hela 7 500 000 euro – Ka-Ching! Enligt NetEnt brukar två lyckliga spelare vinna den här summan varje år, men det är naturligtvis betydligt fler som vinner mindre (om de kan kallas små) jackpottvinster.

Slutord

Är Hall of Gods en slot som kan rekommenderas? Ja, absolut! Man kan ju undra varför någon över huvud taget skulle satsa på ett spel utan stora jackpottar, när det finns slottar som Hall of Gods. Det här spelet kan ge dig monumentala vinster – men skulle du bara vinna 10 kronor har du ändå spelat ett roligt spel!

Author: editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.