Aloha slot från Net Ent är en populär slot

Slotspelet Aloha släpptes i början av 2016. Bakom spelet står den svenska spelutvecklaren NetEnt som med all rätt ses som branschens ledande spelutvecklare.

Vinstlinjer och insatser

En faktor med Aloha som är mycket ovanlig när det gäller slotspel är det faktum att spelet saknar vinstlinjer. Det är därför enbart myntvärdet som avgör hur stora eller små insatser du kan lägga per spel. Som lägst kan du välja 10 öre som myntvärde, och högst 20 kronor. Detta innebär att den minsta insats du kan lägga per spel är 1 kronor, samtidigt som den högsta är 2000 kronor. Ju större insatser du lägger desto större vinster kan du kamma hem. Spelets maxvinst ligger på 2 000 000 kronor.

Tema och design

Temat i Aloha är den ö som uttrycket ”Aloha” associeras med, alltså Hawaii. Designen och spelplanen, som innehåller 6 hjul med 5 rader vardera, är mycket färgglad och väcker starka associationer till betydligt varmare breddgrader. Dessutom är mängden symboler i spelet oerhört stor. Närmare bestämt kan Aloha ståta med hela 30 olika symboler vilka var och en består av motiv starkt förknippade med Hawaii.

Bonusfunktioner

Bonusfunktioner är något som det finns gott om i Aloha. Först och främst innebär det faktum att spelet har 6 hjul samt 5 rader större vinstchanser jämfört med majoriteten av övriga slotspel. Detta tillsammans med flera spännande och unika bonusfunktioner samt specialsymboler gör Aloha till ett spel där vinstchansen är stor.

Fördelar

Nackdelar

Sammanfattning

Än en gång har NetEnt lyckats skapa ett slotspel av högsta klass. Aloha är både snyggt, underhållande, nyskapande, fullt med spännande bonusfunktioner, och mycket mer. Gillar du slotspel, men aldrig har provat Aloha är det dags nu!

Author: editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.