Pokersajter med svensk licens 2021

Pokersajter med svensk licens 2021

Sedan de nya svenska spellicenserna trädde i kraft 1 januari 2019, accepterar inte alla spelbolag svenska spelare längre. Detta har fått stor effekt på de olika pokersajter som erbjuder online poker. Resultatet har blivit att det numera inte alls finns lika mycket pokersajter med svensk licens. Med andra ord har utbudet av spelsajter blivit mindre för de svenska spelarna. Betyder då det att det inte längre finns tillräckligt med poker på nätet längre? Har den svenska staten rånat dig på den spänning och underhållning som riktig online poker ger? Gissa! Vidare läser du svaret om pokersajter med svensk licens fortfarande klarar att leverera allt svenska spelare söker.

Innan den 1 januari 2019, var det fritt fram för i stort sett alla spelbolag att erbjuda online poker till svenska spelare. Här spelade det egentligen ingen roll vilken spellicens de hade, eller vilken jurisdiktion denna föll inom. Det enda som var skillnaden i hänseende till spellicensen, var om du skulle betala skatt på dina vinster eller om de var skattefria. Idag är det bara ett blekt minne. För att erbjuda spel till svenska spelare bosatta i Sverige, måste ett spelbolag idag inneha en svensk spellicens. Med det sagt ska vi se hur många pokersajter med svensk licens som finns.

Bästa pokersajter med svensk licens 2021:

  • Unibet: Ny och modern tappning av online poker, med eget nätverk.
  • Poker Stars: Världens största pokersajt med eget nätverk.
  • Party Poker: En modern pokersajt med svensk licens och eget nätverk.
  • 888 Poker: Stor pokersajt med fokus på den amerikanska spelmarknaden.
  • Nordicbet: Ny design och nya spel hos Nordicbet med svensk licens.
  • Coolbet: Var tidigare med i MPN, Microgamings nätverk. Nu i fräsha iPoker.
  • Betsafe Poker: Också en ny medlem i iPoker nätverket med nya fräsha pokerspel.

När du kikar ovan, ser det verkligen ut som det fortfarande finns många olika val för svenska pokerspelare. Vi har funnit hela sju pokersajter med svensk licens 2021. Några som tidigare var populära bland svenska spelare har dock fallit ifrån. Detta är: Bet365, Betfair, William Hill, Ladbrokes, Everest Poker samt Titan Poker och BWin. En del av dessa har svensk spellicens för betting och casino, men har valt att inte erbjuda pokerspel på den svenska spelmarknaden.

Kan du spela på alla pokersajter med svensk licens

Det enklar svaret här blir givetvis ja. Visst kan du registrera dig för spel på alla pokersajter med svensk licens. Dock kommer det finnas olika sajter som passar mer eller mindre bra. I det fallet handlar det om vilket fokus pokersajten du väljer har. Något som också spelar in på hur bra ditt val av pokersajter med svensk licens blir, är vilken nivå du ligger på som pokerspelare.

För att du ska få ut det mest av pokerspel, ska du välja en spelsida där du kan spela på lika villkor, samt får de utmaningar och pokerspel du söker. Att idag välja en pokersajt med svensk licens utifrån den välkomstbonus som erbjuds, är ingen bra idé. För det första har svenska välkomstbonusar belagts med en tillfällig gräns på ett värde av maximalt 100 kronor. För det andra säger den svenska spellagen att du bra kan få en bonus under din tid som spelare hos en pokersajt.

Vidare beskriver vi kortfattat vad de olika pokersajter med svensk licens som vi listat ovan erbjuder och vilket fokus de har.

Unibet Poker – Inriktning på amatörspelare

Från början var Unibet en del i det stora, numera nedlagda, Microgaming nätverket. Efter det har de nu moderniserat sin inriktning och sett att se på online poker. Numera erbjuder de pokerspel till amatörer och rekreationsspelare. Med andra ord kommer du inte finna så många proffs eller storspelare hos Unibet Poker.

Anledningen till detta är att de inte tillåter bruk av olika sorters mjukvara som ger vana spelare större kontroll över spelet. De erbjuder inte heller den storlek och de prispotter som professionella pokerspelare söker. Med valet av Unibet Poker får du en seriös och rättvis plats för pokerspel. Unibet Poker passar allt från nybörjare, rekreationsspelare samt amatörspelare.

Precis som många andra pokersajter med svensk licens 2021, erbjuder Unibet en pokerbonus till nya spelare. Här erbjuds du en pokerbonus till ett värde av 80 kronor. Den består i fyra HexaPro-biljetter till ett värde av 20 kronor vardera. Din pokerbonus är helt omsättningsfri, vilket betyder att alla vinster ses som riktiga pengar.

Poker Stars – Bästa pokersajten 2021 för proffsspelare

Om du är en van pokerspelare eller ett pokerproffs, har du säkert inte missat Poker Stars. Detta är verkligen platsen för alla svenska spelare som vill leva och andas poker 24 timmar om dygnet. I och med att de är världens största pokersajt, så finns det alltid spelare inloggade. Det är alltid många i varje pokerturnering, och du som vill ha tufft motstånd kommer inte att klaga.

Poker Stars är också platsen med de riktigt stora pokerturneringarna. Här handlar det många gånger om totala prispotter på över en miljon kronor. Bland annat har de ständigt sin Million-turnering varje söndag med ett inköp på enbart 109 dollar. Med allt detta vet du att Poker Stars blir bästa för allt från erfarna spelare till pokerproffs. Dock finns det inget hinder att prova även för amatörspelare.

För alla nya spelare hos Poker Stars, som gör en första insättning på 20 dollar, finns en pokerbonus. Här har denna bonus ett värde av 30 dollar och kommer i form av biljetter till en rad olika spela. Totalt får du 27 biljetter som delas ut under dina sex första dagar. Din pokerbonus är omsättningsfri.

Party Poker – En plats för alla typer av spelare

När du vill ha riktigt roligt som svensk pokerspelare på pokersajter med svensk licens, söker du de som levererar ett party. I det fallet hör du direkt att det är Party Poker du ska välja. Denna pokersajt erbjuder massor av olika pokerspel och driver spelet med ett eget pokernätverk. Här finns du allt från cash tables och Sit´n Go till alla typer av större och mindre pokerturneringar.

Med anledning av det stora spelutbudet och de mycket varierande insatserna, blir Party Poker en av de pokersajter med svensk licens som passar alla spelare. Beroende på vilka turneringar och på vilken insatsnivå du spelar får du olika tufft motstånd.

Även hos Party Poker erbjuds nya svenska spelare en pokerbonus. Här ligger den, precis som hos Poker Stars, på ett värde av 30 dollar. Även här består den av biljetter och har delats upp på sju biljetter.

888 Poker – Stor variation på pokerspel och många turneringar

Faktum är att 888 Poker erbjuder massor av turneringar, cash tables och andra pokerspel. Även om de har sitt eget nätverk, är detta gigantiskt. De erbjuder också mycket bra kvalitet på deras pokerrum. Här riktar de sig i huvudsak till den amerikanska spelmarknaden, men som svensk pokerspelare trillar du rakt in i händelsernas centrum.

Det finns inte så mycket mera att säga om 888 Poker, mer än att de är en av de pokersajter med svensk licens som erbjuder bra online poker. 888 Poker passar de flesta spelare och har många nivåer på sina olika pokerturneringar.

Du får också här en pokerbonus till ett värde av 100 kronor. Denna bonus kommer i biljetter till olika turneringar. Du får totalt 21 biljetter, och din pokerbonus är omsättningsfri.

Nordicbet – Coolbet och Betsafe Poker

När det gäller Coolbet Poker, eller Nordicbet Poker såväl som Betsafe Poker ingår de numera i iPoker nätverket. Ingen av dessa pokersajter med svensk licens erbjuder någon pokerbonus. Dock erbjuder de mycket spel och ett bra utbud av cash tables. Här finner du världens största pokernätverk, där du hittar pokerspel och turneringar som passar alla typer av spelare.

Oavsett om du är nybörjare, amatörspelare eller erfaren till pokerproffs passar någon av dessa svenska pokersajter med svensk licens bra.

Slutsats av pokersajter med svensk licens 2021

Efter att ha kollat upp kvaliteten och utbudet av pokersajter med svensk licens efter 1 januari 2019, ser vi direkt att det fortfarande finns ett bra utbud. Vi ser direkt att det inte finns några problem att finna rätt val av pokersajt för alla typer av spelare.

Här har vi gett kortfattad och snabb information om pokersajter med svensk licens. Detta gör att du får det enklare att finna en bra spelsajt där du kommer att trivas som spelare. Tänk alltid på att ett val av pokersajt med jämförbart motstånd alltid blir det bästa och roligaste sättet att utvecklas som pokerspelare.

Author: editor

Leave a Reply

Your email address will not be published.